VEU 195

Plaque d'immatriculation Belge VEU 195

VEU-195 VEU 195 VEU195

Derniers commentaires

Les commentaires suivants ont été déposés par des internautes au sujet de la plaque d'immatriculation VEU 195. Vous pouvez poster votre propre commentaire en remplissant le formulaire en bas de page. Aucune inscription n'est requise.

VEU 195
V., Le 14 juin 2014 à 16h52


Ik heb een oude Jaguar MK2 (van 1967) gekocht van iemand in Affligem, deze man zegt dat hij zijn papieren verloren heeft. Ze waren al begonnen aan de restauratie in een school maar dit is vroegtijdig stop gezet. Daardoor zijn alle identificatieplaatjes in de auto verwijderd en vermoedelijk weggegooid. Bij overmaat van ramp is de chassisnummer maar deels leesbaar en de verkoper doet geen moeite om info te bezorgen. Nu hebben we in de auto een oude nummerplaat gevonden (VEU 195) misschien is dit de originele nummerplaat van deze jaguar en kunnen we zo het chassisnummer kennen en zodoende nieuwe papieren aanvragen. Het zou zonde zijn als ik deze mooie klassieker niet meer op de weg krijg.

Répondre
Votre commentaire

Vous pouvez laisser un commentaire à propos de la plaque VEU 195. Notez que les commentaires mettant en cause des personnes, les délations ou autres témoignages susceptibles de nuire au propriétaire du véhicule seront refusés.

Recharger

Rechercher

Dernières recherches :


Partager cette page